KALAN

KALAN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 909 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kalan. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 19:44 Het heeft gesmaakt
7 apr 2022 om 10:06 Wij bestellen hier geregeld maar meerdere malen wordt er iets vergeten. Gisteren 3e x dat we geen sauzen erbij kregen. Vlees van de 2 schotels zeer en zeer hard en droog (doner en kip).
3 apr 2022 om 21:38 Pikant
24 mrt 2022 om 19:47 Lekker, goed gevulde kebap broodjes en geleverd op het aangegeven tijdstip. Gewoon in orde, zoals het hoort.
19 mrt 2022 om 20:52 Alles was oke behalve de durum was gevraagd zonder ajuin maar was met geleverd
19 feb 2022 om 13:46 Bestel hier nooit meer. Al vaker hier kapsalons besteld. Alweer!!! Geen verse groenten,allebei kotsmisselijk na 3 happen van de kapslaon... hadden al een,paar keer geen verste groente... we hadden boven de 21 eu besteld allemaal weg kunnen gooien.
16 feb 2022 om 23:18 De frieten en loempia waren heel lekker. Verkeerde durum geleverd wel lekker. De pizza met pikante salami was bijna niet te eten zo pikante saus. Beetje jammer de salami op zich was wel lekker
22 jan 2022 om 23:03 Pizza shoarma: zat te weinig shoarma op! Pizza salami: slechts 6 kleine stukjes salami. Shoarma broodje: te hard gebakken
22 jan 2022 om 19:08 Wij vonden het wederom lekker!
26 dec 2021 om 20:36 Heerlijke kapsalon